Wat is nu Holistische schoonheidsverzorging?


Het leven zit vol stress waardoor we steeds vaker vergeten te genieten van de kleine dingen in het leven.

De Energetische Holistische  BASHYA behandelingen geven een moment van verademing.

Het gebruik van de warme, zijdezachte kruidenoliën, de gebruikte technieken en energetische producten zullen je uitnodigen om mee te reizen naar het stiltepunt.
De ervaringen en wetenschappen vanuit de Chinese leer, denk aan de elementen water, hout, vuur, metaal en aarde, Aromatherapie, Kruidenleer, Psychologie, Reflexologie, Acupressuur, Ontspanningstechnieken worden samengevoegd in een behandeling.

Bedenk dat de huid als een “3e long” is. En dat de energie van Metaal (longen) verantwoordelijk is voor het reguleren van het raakvlak tussen energie van buiten en binnen. Dat verklaart waarom de huid een reflexzone is.

 Reflexzone betekent: weerspiegeling van wat er in het lichaam gebeurt, gezien van de buitenkant. Het hele huidoppervlak heeft die eigenschap en geeft daarmee een waardevol, veelzeggend signaal als iets in het lichaam niet goed gaat.

De verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam door allerlei soorten stress, verkeerde voeding, onvoldoende lichaamsbeweging, een verstoord hormoonbalans en emotioneel welbevinden hebben grote invloed.

De gevolgen daarvan zijn in eerste instantie zichtbaar als een esthetisch probleem, met typische verschijnselen op gezicht en lichaam. (Couperose, acne, vermoeide huid, eczeem, verslapte, vale of grauwe huid, etc.).

Behandelingen worden afgestemd op het individu. De BASHYA methode is niet alleen voor optimale huidverzorging maar werkt ook door op o.a. lichamelijke klachten gerelateerd aan stress en langdurige spanning, depressiviteit en overgangsklachten.

Ieder mens wordt beschouwd als een unieke eenheid van lichaam en geest met ieder zijn eigen behoeften. De behandelmethodieken zijn holistisch wat wil zeggen dat de mens als één geheel benaderd moet worden en dat er niet alleen naar één probleem of afwijking wordt gekeken, want de mens is een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid.

Bron: Bashya TherapieEr zijn geen producten in deze categorie.

Top