Bashya Bio Cell Energie

  • Merk: Bashya
  • Model:Bashya Bio Cell Energy
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Price : 55,95€

Ingredienten >Argan, Ceramide (uit GMO-vrije sojabonen), Ubiquinone (Q10),  Rosehip, Vit E(l-tocopherol, Goudsbloem, Jojoba, Teunisbloem, Avocado, Amandel, Macadamia, Cocos,Aloë Vera

Uiteraard 100% natuurlijk. Planten, kruiden en oliën. BASHYA CELL ENERGY stimuleert de energieproductie in de huid en kan de stofwisseling bevorderen. Bescherming tegen de gevolgen van het ouder worden. Verbetert de huidstructuur door elasticiteit en stevigheid te herstellen. Biedt optimale vochtregulering.

Bashya Cell Energy heeft effect op de energievoorraad van de cel processen van de huid. Die energie wordt weer gebruikt in o.a de spieren en om het afweersysteem van het lichaam te ondersteunen. Naarmate men ouder wordt neemt de energievoorraad meestal langzaam af. Dit is een normaal natuurlijk proces en niet zorgwekkend. Het verouderingsproces van ons lichaam begint met een tragere celdeling. Bashya Cell Energy geeft de huid voedingsstoffen die daadwerkelijk bijdragen om rimpels te verminderen, schade door de zon te keren, het vochtgehalte te verbeteren en te verzachten.  Bashya Cell Energy geeft de huid een energy boost die de natuurlijke cel functies van de huid stimuleert. Bashya Cell Energy is een verzorgingscreme voor zowel dag als nachtgebruik. Een algje werkt als een UVA filter deze is direct bij het aanbrengen werkzaam en is niet schadelijk voor de huid tijdens uw nachtrust. Het is een eiwitstring die bijdraagt aan de opbouw van sterke cellen en ter stimulering van de energiestofwisseling.

Aan te raden bij een verslapte, vermoeide oudere huid. Of bij een huid die door ziekte, stress veel te lijden heeft gehad.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
Captcha

Top