Nieuw in de Salon

 

Provida gezichtsverzorging met 12 bachbloesem remedies.

Deze milde gezichtslijn met waardevolle plantenextracten zorgt voor een zachte en grondige verzorging uw huid. De 12 healers van Bach beschermen tegen vochtverlies en zorgen voor een soepele, zachte huid.
Wat is het 12 healer complex?
Bachbloesemtherapie is een door de homeopaat en bacteriolog Dr Edward Bach opgestelde alternatieve geneeswijze. De therapie van dr Bach gaat ervan uit dat de persoonlijke gemoedstoestand van iemand essentieel is bij het herstellen van een ziekte (of om gezond te blijven). Hij wilde de oorzaak van de ziekte aanpakken en niet alleen de symptomen bestrijden. Dr Bach heeft hierbij 38 verschillende Bachbloesems benoemd overeenkomend met 38 gemoedstoestanden. Daarna heeft hij deze 38 bloesems opgedeeld in de “12 healers” welke onze wezenlijke aard reflecteren, de 7 “helpers”, om te helpen bij chronische aandoeningen en de tweede 19 die helpen bij meer directe trauma’s of moeilijkheden.
De 12 healers zijn een ideaal startpunt om het persoonlijk evenwicht te herstellen of om in balans te blijven. Onderstaande 12 healers zijn verwerkt in deze verzorgingslijn
Mimulus ringens – Maskerbloem
Impatiens – Reuzen Balsemien
Clematis vitalba – Bosrank
Agrimonia eupatoria – Agrimonie
Cichorium intybus – Cichorei
Verbena officinalis – IJzerhard
Erythraea centaurium – Duizendguldenkruid
Plumbago – Loodkruid
Scleranthus annuus – Hardbloem
Hottonia-palustris – Waterviolier
Gentiana lutea – Gentiaan
Helianthemum nummularium – Zonneroosje